facebook

Beweeg mee, wandel en geniet

Welkom op de website van Middelburg Beweegt met informatie over wandelgroepen, de groepen van Het Beweegpad in de Griffioen en Klarenbeek, nieuwtjes, interessante links over wandelen en over onze organisatie.
Met de wandel- en beweegroepen geniet je van de buitenlucht, voel je je fitter en vitaler en bovenal: het is heel gezellig. Na afloop is er altijd gelegenheid om samen wat te drinken.

Iedereen kan meedoen, want onze groepen zijn heel verschillend qua intensiteit en afstand (van 1, 5 tot ca. 15 km). Je mag vier keer gratis meedoen, zo ontdek je welke groep(en) het beste bij je past (passen). Bij activiteiten vind je meer informatie over de verschillende groepen en de dagen.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij infomeren je graag over de mogelijkheden en je bent van harte welkom bij één van onze activiteiten om een mee te doen.

Beweeg mee(r), wandel en geniet!

Laatste foto's

Facebook berichten

Middelburg Beweegt loopt weer!
Wat is iedereen weer blij om 'samen' te kunnen wandelen! In de eerste week van ‘het nieuwe normaal’ hebben we veel positieve reacties gehad. Iedereen hield zich goed aan de 1,5 m regel. E29CDD56 D150 4340 A7C5 6021E1D3F4A1Zowel op dinsdag als donderdag waren er zoveel deelnemers dat de groepen gesplitst zijn, en ook dat ging zonder problemen. Van verschillende kanten is dan ook het verzoek gekomen om terug te gaan naar het principe dat je als deelnemer naast je vaste groep ook mee mag lopen op andere dagen met andere groepen. Het bestuur heeft besloten op dit verzoek in te gaan. Alle begeleiders zijn het ermee eens zijn en er is ook voldoende begeleiding om de groepen te splitsen als ze te groot worden. Wel blijven de gehanteerde voorwaarden van kracht. Wél of niet wandelen, wat en hoe? Lees de richtlijnen en voorwaarden in de nieuwsflits van 9 juni 2020.

Onze partners

Zonder financiële steun kan stichting Middelburg Beweegt niet bestaan. Hieronder vindt u onze hoofdpartners.