facebook

Beweeg mee, wandel en geniet

Welkom op de website van Middelburg Beweegt met informatie over wandelgroepen, de groepen van Het Beweegpad in de Griffioen en Klarenbeek, nieuwtjes, interessante links over wandelen en over onze organisatie.
Met de wandel- en beweegroepen geniet je van de buitenlucht, voel je je fitter en vitaler en bovenal: het is heel gezellig. Na afloop is er altijd gelegenheid om samen wat te drinken.

Iedereen kan meedoen, want onze groepen zijn heel verschillend qua intensiteit en afstand (van 1, 5 tot ca. 15 km). Je mag vier keer gratis meedoen, zo ontdek je welke groep(en) het beste bij je past (passen). Bij activiteiten vind je meer informatie over de verschillende groepen en de dagen.

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij infomeren je graag over de mogelijkheden en je bent van harte welkom bij één van onze activiteiten om een mee te doen.

Beweeg mee(r), wandel en geniet!

Laatste foto's

Facebook berichten

Middelburg Beweegt gaat weer (l)open!
Wat hebben we er lang op gewacht. Maar nog heel even en we gaan weer van start. Dinsdagochtend 2 juni is de eerste wandeling in de Stromenwijk. ’s Middags is Zuid aan de beurt en zo langzamerhand oefenen en wandelen we weer als vanouds in de diverse wijken van Middelburg. Alleen zijn er wel dingen veranderd, zoals de 1,5 m afstand van elkaar. 20200602p
In de Nieuwsflits van 30 mei 2020 vind je alle informatie op een rij. Lees het goed door. En denk goed na of je eraan toe bent.
Het kader heeft zich inmiddels goed voorbereid. Piet heeft met alle begeleiders van de wandelgroepen alvast een ‘oefenrondje’ gedaan met wandelen op afstand.

Enquête
De meeste wandelaars ontvingen via internet een enquête over het wandelen. 36 mensen vulden deze in. Je kunt hier de resultaten lezen. Het bestuur gaat ermee aan de slag..We houden je op de hoogte. Heb je vragen, stel ze gerust aan Piet zelf of per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Onze partners

Zonder financiële steun kan stichting Middelburg Beweegt niet bestaan. Hieronder vindt u onze hoofdpartners.